Επιλέξτε νόμισμα 
 
 
 
 

Αναζήτηση ξενοδοχείου

Τοποθεσία Ξενοδοχείο
Δωμάτια
 
Έχετε επισκεφθεί
Aquila Elounda Village - Adults Only Hotel
 
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ;
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
θα σας καλέσουμε
αμέσως
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ
Newsletter
 
Εγγραφείτε στα RSS μας
Προσφορές Packages
 

Aquila Elounda Village - Adults Only Hotel

 
 
 

Ανοικτό: Απρίλιο - Οκτώβριο... Το Elounda Village, σε μια βραχώδη πλαγιά του κόλπου Μιραμπέλλου, είναι ιδανικό για όσους αναζητούν την ηρεμία και τη χαλάρωση μακριά από το άγχος της καθημερινότητας.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Το ξενοδοχείο Elounda Village με τα 166 πολύ κομψά του δωμάτια, μπανγκαλόους και σουίτες, βρίσκεται στην Ελούντα σε μια από τις πιο γραφικές περιοχές της Κρήτης. Το ξενοδοχείο αποτελείται από 32 δωμάτια και σουίτες, εντός του κεντρικού κτιρίου, αλλά και 134 μπανγκαλόους και υπερπολυτελείς σουίτες. Όλα τα δωμάτια, τα μπανγκαλόους και οι σουίτες ανακαινίστηκαν ριζικά και σχεδιάστηκαν εκ νέου, το 2005. Τα δωμάτια αυτά διαθέτουν ευρύχωρα μπαλκόνια ή βεράντες, που διακοσμούνται με τα υψηλής ποιότητας έπιπλα κήπου.

Σημαντική παρατήρηση:Μπορεί να γίνει δεκτός περιορισμένος αριθμός παιδιών ( μέγιστο 12 παιδιά).Λόγω της τοπιογραφίας του, ο χώρος δεν είναι κατάλληλος για άτομα με ειδικές ανάγκες.Τα κατοικίδια ζώα δεν επιτρέπονται στο ξενοδοχείο

Τοποθεσία

Το Elounda Village, σε μια βραχώδη πλαγιά του κόλπου Μιραμπέλλου, είναι ιδανικό για όσους αναζητούν την ηρεμία και τη χαλάρωση μακριά από το άγχος της καθημερινότητας.

Δωμάτια

Δίκλινο με Θέα στον Κήπο (Κεντρικό Κτίριο)Συνολική επιφάνεια 31m2. Μέγιστη χωρητικότητα 3 άτομα.

Τα δωμάτια αυτά βρίσκονται στον πρώτο και τον δεύτερο όροφο του κεντρικού κτιρίου και είναι εξοπλισμένα με υπέρδιπλο κρεβάτι, μαρμάρινο μπάνιο και με βεράντα με θαυμάσια θέα προς τον κήπο. Ο κομψός εσωτερικός τους σχεδιασμός με τα ξύλινα έπιπλα σε συνδυασμό με τις κουρτίνες και τα υφάσματα σε αποχρώσεις του πράσινου της ελιάς ή του γαλάζιου και του λευκού, συμβάλλουν στη μοναδικότητα αυτού του ξενοδοχείου.

Superior Δίκλινο με Θέα στη ΘάλασσαΣυνολική επιφάνεια 31m2. Μέγιστη χωρητικότητα 3 άτομα.

Τα δωμάτια αυτά βρίσκονται στο δεύτερο όροφο του κεντρικού κτιρίου. Τα δωμάτια αυτού του τύπου, προσφέρουν υπέρδιπλο κρεβάτι και μαρμάρινο μπάνιο, καθώς και μπαλκόνι με θέα τον Κόλπο της Ελούντας. Τα δωμάτια του κεντρικού κτιρίου, τύπου Superior, με θέα θάλασσα, είναι κομψά σχεδιασμένα με μοναδικά ξύλινα έπιπλα. Στο δωμάτιο κυριαρχούν οι αποχρώσεις του μπλε και του λευκού σε υφάσματα και κουρτίνες.

Executive Junior Σουίτες με Θέα στη ΘάλασσαΣυνολική επιφάνεια 45m2. Μέγιστη χωρητικότητα 2 ατόμων.

Τα δωμάτια αυτά βρίσκονται στον τρίτο όροφο του κεντρικού κτιρίου. Αυτές οι κομψές και ευρύχωρες σουίτες αποτελούνται από μια κρεβατοκάμαρα και ένα σαλόνι με καναπέ. Διαθέτουν επίσης δικό τους μαρμάρινο μπάνιο, και μπαλκόνι που βλέπει στον Κόλπο της Ελούντας Είναι όμορφα σχεδιασμένες με αποκλειστικά ξύλινα έπιπλα – Τα υφάσματα και οι κουρτίνες είναι σε μπλε και λευκές αποχρώσεις.

Standard Μπανγκαλόου με Θέα στη Θάλασσα ή στον ΚήποΣυνολική επιφάνεια 28m2 (συμπεριλαμβανομένης της βεράντας / μπαλκονιού). Μέγιστη χωρητικότητα 3 άτομα.

Αποτελούμενα από μια κρεβατοκάμαρα, μαρμάρινο μπάνιο και μια βεράντα / μπαλκόνι, με θέα στη θάλασσα ή στο κήπο. Αυτά τα μπανγκαλόους, σχεδιάστηκαν με υπέροχα μοναδικά ξύλινα έπιπλα. Στο δωμάτιο κυριαρχούν οι μπλε και γαλάζιες αποχρώσεις για τα μπανγκαλόου που έχουν θέα προς τη θάλασσα, και οι αποχρώσεις του πράσινου της ελιάς για εκείνα που έχουν θέα προς τον κήπο.

Ρομαντικό Μπανγκαλόου με Θέα στη Θάλασσα ή στον ΚήποΣυνολική επιφάνεια 28m2 (συμπεριλαμβανομένης της βεράντας / μπαλκονιού). Μέγιστη χωρητικότητα 2 άτομα.

Τα δωμάτια αυτά, βρίσκονται στο ισόγειο ανάμεσα στους υπέροχους κήπους του Elounda Village. Περιλαμβάνουν ένα υπέρδιπλο κρεβάτι και μια βεράντα / μπαλκόνι με θέα προς τη θάλασσα ή τους κήπους. Η εσωτερική διακόσμηση είναι ονειρική και αποτελείται από ένα κρεβάτι με θόλο, κεριά δαπέδου, ασύρματο τηλέφωνο, διακριτικό φωτισμό δωματίου, καναπέ για δύο άτομα και εξωτερικά κεριά για το μπαλκόνι.

Junior Μπανγκαλόου Σουίτα με Θέα στη ΘάλασσαΣυνολική επιφάνεια 45m2 (συμπεριλαμβανομένου του μπαλκονιού). Μέγιστη χωρητικότητα, 2 άτομα. Βρίσκονται στο ισόγειο και πλαισιώνονται από τους κήπους του Elounda Village. Αυτές οι κομψές σουίτες αποτελούνται από μια κρεβατοκάμαρα και ένα σαλόνι με καναπέ. Διαθέτουν επίσης μαρμάρινο μπάνιο και μπαλκόνι που βλέπει στον Κόλπο της Ελούντας. Είναι κομψά σχεδιασμένα με αποκλειστικά ξύλινα έπιπλα. Στο δωμάτιο κυριαρχούν οι αποχρώσεις του μπλε και του λευκού στα υφάσματα και στις κουρτίνες.

Μπανγκαλόου Σουίτα δυο δωματίων με Θέα στη ΘάλασσαΣυνολικής επιφάνειας 53m2 (συμπεριλαμβανομένου του μπαλκονιού). Μέγιστη χωρητικότητα 3 ατόμων.

Βρίσκονται στον πρώτο όροφο, από τον οποίο και έχουν θέα τον Κόλπο της Ελούντας. Αυτά τα μαγευτικά δωμάτια, περιλαμβάνουν την κύρια κρεβατοκάμαρα και ένα καθιστικό με καναπέ που μπορεί να μετατραπεί σε ένα μεγάλο κρεβάτι 1.80μ. Διαθέτουν επίσης δικό τους μαρμάρινα μπάνια, με χωριστό ντους, και δύο μπαλκόνια που έχουν θέα στη θάλασσα και στο θαυμάσιο κόλπο Μιραμπέλλο. Είναι όμορφα σχεδιασμένα με αποκλειστικά ξύλινα έπιπλα και στο δωμάτιο κυριαρχούν οι μπλε και οι λευκές αποχρώσεις σε υφάσματα και κουρτίνες.

Οικογενειακή Σουίτα Μπανγκαλόου με Θέα στη ΘάλασσαΣυνολικής επιφάνειας 53m2 (συμπεριλαμβανομένου του μπαλκονιού). Χωρητικότητα 2 ενήλικες & 2 παιδιά.

Βρίσκονται στον πρώτο όροφο, με θέα τον Κόλπο της Ελούντας. Αυτές οι οικογενειακές σουίτες μπανγκαλόου έχουν μια κύρια κρεβατοκάμαρα και ένα καθιστικό, δικό τους μαρμάρινο μπάνιο με χωριστό ντους, και δύο μπαλκόνια που έχουν θέα προς τη θάλασσα και προς το θαυμάσιο κόλπο Μιραμπέλλο. Υπέροχα σχεδιασμένες με αποκλειστικά ξύλινα έπιπλα και με υφάσματα και κουρτίνες σε μπλε και λευκές αποχρώσεις.

Pavilion με Ιδιωτική Πισίνα και Θέα στη ΘάλασσαΣυνολικής επιφάνειας 130m2 (συμπεριλαμβανομένου του μπαλκονιού). Μέγιστη χωρητικότητα 4 άτομα.

Βρίσκεται στην καλύτερη θέση του Ελούντα Village Resort. Αυτό το πολυτελές πετρόχτιστο μπανγκαλόου, με τα έξοχα έπιπλα και τα υφάσματα γνωστών σχεδιαστών, έχει μια μεγάλη κύρια κρεβατοκάμαρα, με διπλό κρεβάτι και χώρο ένδυσης, και δικό της μαρμάρινο μπάνιο με τζακούζι. Η δεύτερη κρεβατοκάμαρα έχει το δικό της WC, και είναι ιδανική για δύο παιδιά. Υπάρχει επίσης και ένα καθιστικό με τζάκι και μπαρ. Η μεγάλη βεράντα βλέπει στη θάλασσα και στην ιδιωτική πισίνα.

Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με

 •   Σεσουάρ μαλλιών
 •   Χρηματοκιβώτιο
 •   Πολυτελή είδη περιποίησης σώματος
 •   Μπουρνούζια και παντόφλες
 •   Τηλέφωνο με απευθείας εξωτερική γραμμή
 •   Δορυφορική τηλεόραση με επίπεδη οθόνη LCD 21 ιντσών. με διεθνή κανάλια σε 7 γλώσσες και με ενσωματωμένο ραδιόφωνο και μουσικά κανάλια
 •   Μίνι HI- FI με CD player
 •   Κατόπιν ζήτησης διατίθεται και DVD player ( με την συλλογή CD & DVD του ξενοδοχείου)
 •   Πλήρως εφοδιασμένο Μίνι Μπαρ (επιπλέον χρέωση)
 •   Δυνατότητα παρασκευής Καφέ / Τσάι
 •   Κλιματισμός / Θέρμανση

Παροχές

Υπηρεσίες Ξενοδοχείου

Ιατρική Φροντίδα
Αγορές/Καταστήματα
Κέντρο Ομορφιάς & Υγείας
Spa/Θαλασσό
Διασκέδαση/Ψυχαγωγία
Φύλαξη Παιδιών
Φροντίδα Παιδιών
Αθλήματα σε κοντινή απόσταση
Χώρος Στάθμευσης
Υπηρεσίες Πάρκιγκ
Δεν επιτρέπονται κατοικίδια
Bar
Καφετέρια/ Snack Bar
Πρόσβαση στο Διαδύκτιο
24 ώρες εξυπηρέτηση δωματίου
Εστιατόριο
Πισίνα
Γυμναστήριο
Αθλήματα
Συνεδριακές Αίθουσες
Πλυντήριο/ Στεγνό Καθάρισμα
Δωμάτια μη καπνιζόντων
Εσωτερική Πισίνα
Κιόσκι Εφημεριδών
Τζακούζι
Γκουρμέ Εστιατόρια
Εσωτερική Θερμαινόμενη Πισίνα
Μασάζ
Χαμάμ
Σολάριουμ
Πανοραμική Θέα
Παραλία σε Kοντινή Aπόσταση
Κήπος
Πολιτισμικά και Καλλιτεχνικά γεγονότα
Μπιλιάρδο
Συνεχή Δρομολόγια
Λιμουζίνα
Σταθμός Λεωφορείων σε κοντινή απόσταση
Φέριμποτ
Dining Area
Sitting Area
Telephone
Television
Ατμόλουτρο
Ιδιωτικό Γυμναστήριο
Μπάνιο με ντούζ ή μπανιέρα
Στεγνωτήρας Μαλλιών
Μπουρνούζι & Παντόφλες
Τηλεόραση
Δορυφορική Τηλεόραση
Δορυφορική Τηλεόραση με μεγάλη οθόνη
Βιντεοπαιχνίδι
Σύστημα Μουσικής
Καφετιέρα
Χαμάμ
Χρηματοκιβώτιο
Κλιματισμός
Καταδυτικό Κέντρο
Conference
Σάουνα
Γήπεδο Τέννις
VIP Υπηρεσίες
Δοκιμή Κρασιού
Γκόλφ
Θαλάσσια Αθλήματα
Δραστηριότητες για Παιδιά
Wi-Fi

Δωμάτια

Πρόσβαση στο Διαδύκτιο
Μπάνιο με ντούζ ή μπανιέρα
Στεγνωτήρας Μαλλιών
Μπουρνούζι & Παντόφλες
Δορυφορική Τηλεόραση
Σύστημα Μουσικής
Καφετιέρα
Μίνι Μπαρ
Χρηματοκιβώτιο
Κλιματισμός
DVD
Telephone

Τύπος διαμονής

Resort
Beach
Boutique
Hotel

Chain

Boutique Hotels & Resorts
Aquila Hotels & Resorts

Property Class Type

All-inclusive Resort
Bed and breakfast
Health spa
Holiday resort
Resort
Boutique
Suites

Υπηρεσίες

Spa & Wellness
ο νέο κέντρο ευεξίας θα σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία, μέσα από τις ειδικά επιλεγμένες υπηρεσίες αναζωογόνησης και ανανέωσης βάσει των προσωπικών σας αναγκών.

Το νέο κέντρο ποτελείται από συνολικά έξι δωμάτια συμπεριλαμβανομένων δύο VIP καμπινών, ένα πρόσθετο chromotherapy δωμάτιο, μια διχωρη ayurvedic σουίτα ένα wet room με floating κρεβάτι και δύο διπλές VIP σουίτες για ζευγάρια.

Το κέντρο ευεξίας έχει επίσης hamam, σάουνα, και προσφέρει υπηρεσίες μανικιούρ και pedicure.

Στις εγκαταστάσεις του Spa υπάρχει επίσης θερμαινόμενη πισίνα,γυμναστήριο και κομμωτήριο.

 • Εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα
 • Γυμναστήριο
 • Σάουνα
 • Τζακούζι
 • Λουτρό ατμού
 • Laconium
 • Tapidarium
 • Πολυτελή δωμάτια θεραπειών
 • Σαλόνι ομορφιάς
 • Θεραπείες προσώπου
 • Θεραπείες σώματος
 • Θεραπείες μασάζ

Επιπλέον υπηρεσίες χωρίς επιπλέον χρέωση

 •   Ποτό καλωσορίσματος με την άφιξη (Σαμπάνια/ χυμός )
 •   Προσφορά καλωσορίσματος κατά την ημέρα της άφιξης
 •   Γρήγορο check in/out για όλες τις superior στεγάσεις
 •   Καθαρισμός δωματίων την ώρα που επιθυμούν οι πελάτες
 •   Δυνατότητα επιλογής τύπου μαξιλαριών
 •   Απογευματινή υπηρεσία δωματίου
 •   Χρήση του κλιματιζόμενου γυμναστηρίου το οποίο είναι εξοπλισμένο με υψηλής ποιότητα μηχανήματα γυμναστικής (με CYBEX)
 •   Σάουνα
 •   Γήπεδο τένις
 •   Ομπρέλες θαλάσσης και σαιζ-λόνγκ
 •   Πετσέτες θαλάσσης & τσάντα παραλίας
 •   Ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια της ημέρας, που βασίζεται σε προγράμμα σπορ και κουλτούρας
 •   Πισίνες με θαλασσινό νερό που έχουν θέα προς τον Κόλπο της Ελούντας
 •   ΤV room και ειδικό σαλόνι για ανάγνωσης και επιτραπέζια παιχνίδια
 •   Πινγκ-πονγκ
 •   Μπιλιάρδο
 •   Δωρεάν εφημερίδες που διατίθενται στο σαλόνι του lobby

Επιπρόσθετες υπηρεσίες κατόπιν αιτήσεως, με χρέωση

 •   Μεταφορά στο αεροδρόμιο
 •   Ιατρός ξενοδοχείου, κατόπιν κλήσεως
 •   Πρόσβαση στο διαδίκτυο
 •   Μασάζ
 •   Όλα τα είδη θαλάσσιων σπορ
 •   Καταδύσεις
 •   Ποδηλασία
 •   Μαθήματα τένις
 •   Γκολφ (το ξενοδοχείο είναι μέλος του Γκολφ Κρήτης και έχει θέση προτεραιότητας σε κρατήσεις γηπέδου. Απόσταση 48 χλμ).
 •   Θεραπείες ομορφιάς (μανικιούρ - πεντικιούρ) στο δωμάτιό σας ή στο SPA
 •   Υπηρεσία καθαρισμού για ρούχα
 •   Ιστιοπλοΐα (laser)
 •   Συγκοινωνία ( λεωφορείο) από το ξενοδοχείο για Αγ. Νικόλαο & Ελούντα

Εστίαση

 •  Το Κεντρικό Εστιατόριο προσφέρει δείπνο με πλήρη μπουφέ και show cooking. Η κουζίνα του είναι εμπνευσμένη από τη τοπική και διεθνή μαγειρική. Υπάρχουν δυο θεματικές βραδιές κατά τη διάρκεια της εβδομάδας χωρίς επιπλέον χρέωση. Απαιτείται επίσημη ένδυση. Ανοιχτό από 18.30 - 21.30 μ.μ
 •  Το a la carte εστιατόριο, Mirabello, μετατρέπει το δείπνο σας από ένα απλό γεύμα σε μια εμπειρία. Παρέχει γευστικές απολαύσεις ανώτερης τοπικής και μεσογειακής κουζίνας. Ανοιχτό από 19.00 - 23.00.
 •  Το a la carte εστιατόριο Συμπόσιο, είναι ανοιχτό από 19.00 - 23.00 και παρέχει γνήσιες ελληνικές και κρητικές απολαύσεις.
 •  Δείπνο υπό το φως των κεριών στην πολυτελή βεράντα του δωματίου σας ή δίπλα σε μία από τις πισίνες ή στην παραλία με επιπλέον χρέωση.
 •  Απολαύστε το a la carte room service.

Πολιτική ακυρώσεων

Cancellation Policy
Cancellations received within 14 days prior to arrival are subject to a charge of 50% , from Rack Rates

7-0 Days before Arrival, No Shows are subject to a charge of 100% of the total stay !!


( other cancelaltion Policy apply  for Special Discounted Rates, Early Booking Rates   and Promotional rates )

 
 

Τηλέφωνα:

+30 2810 300330
+30 2810 220088

Φαξ:
+30 2810 220785
 

Διεθνές Κέντρο Κρατήσεων

Τηλέφωνα:
+30 2810 382750


Φαξ:
+30 2810 333224