Επιλέξτε νόμισμα 
 
 
 
 

Αναζήτηση ξενοδοχείου

Τοποθεσία Ξενοδοχείο
Δωμάτια
 
Έχετε επισκεφθεί
Elounda Bay Palace
 
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ;
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
θα σας καλέσουμε
αμέσως
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ
Newsletter
 
Εγγραφείτε στα RSS μας
Προσφορές Packages
 

Elounda Bay Palace

 
 
 
Ανοικτό: Απρίλιο - Οκτώβριο...To Elounda Bay Palace είναι ένα γραφικό θέρετρο, το οποίο βρίσκεται στην βορειοανατολική πλευρά της Κρήτης! Το απέραντο γαλάζιο του κόλπου του Μιραμπέλλο, η ομορφιά του φυσικού τοπίου και η υπερσύγχρονη τεχνολογία του ξενοδοχείου προμηνύουν μια υπέροχη διαμονή.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Σε μια προνομιούχα θέση με μαγευτική θέα στον κόλπο του Μεραμβέλου, στην βόρειοανατολική πλευρά της Kρήτης, σε μια έκταση 80 στρεμμάτων βρίσκεται το ξενοδοχείο Elounda Bay Palace. Δωμάτια, μπαγκαλόους και σουίτες εναλλάσσονται μέσα στο χώρο, περιβαλλόμενα από βλάστηση, γραφικά μονοπάτια και πισίνες κοινόχρηστες ή ιδιωτικές.

Τοποθεσία

Το ξενοδοχείο απέχει 65 χλμ. από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ηρακλείου Ν. Καζαντζάκης το οποίο εξυπηρετεί καθημερινά πτήσεις τόσο από το Αεροδρόμιο της Aθήνας όσο και από άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις και  68 χλμ. από το Λιμάνι του Ηρακλείου, το οποίο συνδέει την Κρήτη, με κοντινά νησιά Κυκλάδων και Δωδεκανήσου καθώς επίσης  με την ηπειρωτική χώρα.

Το ξενοδοχείο απέχει μόλις 9 χλμ από την πόλη του Αγίου Νικολάου και 1 χλμ. από το γραφικό χωριό της  Ελούντας.

Δωμάτια

Η αρχιτεκτονική και η διακόσμηση των εσωτερικών χώρων του Elounda Bay Palace αντανακλούν τον νησιώτικο χαρακτήρα, προσφέροντας ταυτόχρονα μια διακριτική αίσθηση πολυτέλειας. Όλα τα δωμάτια παρέχουν:
 • Κλιματισμό
 • Πολυτελή Μαρμάρινα Μπάνια
 • Δορυφορική Τηλεόραση με 50 Κανάλια και Μουσικά Προγράμματα
 • Απευθείας λήψη εξωτερικής τηλεφωνικής γραμμής
 • Μίνι Μπαρ πλήρως εξοπλισμένο
 • Ρόμπες Μπάνιου
 • Παντόφλες 
 • Πολυτελή Αξεσουάρ
 • Ιδιωτικό Μπαλκόνι ή Πλακόστρωτη Βεράντα

Smart Club

 • 13 Δίκλινα Δωμάτια με θέα Κήπο για χρήση μονόκλινου
 • 25 Δωμάτια με μερική θέα θάλασσα
 • 79 Superior Δωμάτια θέα Κήπο
 • 61 Superior Δωμάτια θέα θάλασσα

Δίκλινα δωμάτια με μερική Θέα θάλασσα: Βρίσκονται στο κεντρικό κτίριο, προσφέροντας μερική θέα στη θάλασσα. Αποτελούνται από μια κρεβατοκάμαρα με ένα διπλό κρεβάτι, ένα μπάνιο και μπαλκόνι. Μερικά δωμάτια διαθέτουν κι ένα καναπέ-κρεβάτι.

Superior rooms θέα κήπο ή θέα θάήασσα: Βρίσκονται σε δυο κτίρια, προσφέροντας θέα στη θάλασσα ή θέα στον κήπο. Αποτελούνται από μια κρεβατοκάμαρα με ένα διπλό κρεβάτι, ένα μπάνιο και μπαλκόνι. Επιπλέον ανέσεις: σε μερικά δωμάτια μικρή τηλεόραση στο μπάνιο. Για οικογένειες υπάρχουν δωμάτια που επικοινωνούν με ενδιάμεση εσωτερική πόρτα.

Prestige Club

 • 15 Superior Μπαγκαλόους θέα θάλασσα
 • 14 Superior Μπαγκαλόους θέα θάλασσα με αποκλειστική χρήση μιας μεγάλης θερμαινόμενης πισίνας
 • 6 Deluxe Μπαγκαλόους με μερική θέα θάλασσα
 • 13 Deluxe Δωμάτια θέα θάλασσα
 • 7 Deluxe Μπαγκαλόους θέα θάλασσα
 • 12 Superior Μπαγκαλόους θέα θάλασσα με κοινή θερμαινόμενη πισίνα

Superior bungalows seaview (Bungalows με θέα θάλασσα) Βρίσκονται και στις δυο πλευρές του ξενοδοχείου στη 2η και 3η σειρά από την θάλασσα. Αποτελούνται από μια κρεβατοκάμαρα με ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι, ένα μπάνιο και μια πλακόστρωτη βεράντα με κήπο ή μπαλκόνι.

Superior bungalows seaview (bungalows με θέα θάήασσα) με αποκλειστική χρήση μιας μεγάλης θερμαινόμενης πισίνας. Βρίσκονται στους Kήπους του ξενοδοχείου στη 2η και 3η σειρά από την θάλασσα. Αποτελούνται από μια κρεβατοκάμαρα με ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι, ένα μπάνιο και μια πλακόστρωτη βεράντα με κήπο ή μπαλκόνι κι έχουν πρόσβαση στη πλησιέστερη μεγάλη πισίνα.

Deluxe Bungalows Side Seaview (Οικογενειακά Bungalows κοντά στην παραλία) Βρίσκονται στον κήπο του ξενοδοχείου, κοντά στην εξωτερική πισίνα κι έχουν μερική θέα προς την θάλασσα. Αποτελούνται από μια κρεβατοκάμαρα και ένα καθιστικό σε ενιαίο χώρο, μπάνιο και πλακόστρωτη βεράντα με κήπο. Επιπλέον ανέσεις: στερεοφωνικό CD player.

Deluxe Rooms Seaview (Οικογενειακά δωμάτια θέα θάλασσα) Βρίσκονται στο κεντρικό κτίριο του ξενοδοχείου, προσφέ-ροντα5 θέα θάλασσα. Αποτελούνται από μια μεγάλη κρεβατοκάμαρα κι ένα καθιστικό σε ενιαίο χώρο, ένα μπάνιο και μπαλκόνι. Μερικά δωμάτια διαθέτουν ξεχωριστό καθιστικό και δύο μπάνια. Επιπλέον ανέσεις: στερεοφωνικό CD player και μικρή τηλεόραση στο μπάνιο.

Deluxe Bungalows Seaview (Οικογενειακά Bungalows θέα θάλασσα κοντά στην παραλία) Βρίσκονται στον κήπο του ξενοδοχείου, κοντά στην εξωτερική πισίνα κι έχουν θέα προς την θάλασσα. Αποτελούνται από μια κρεβατοκάμαρα και ένα καθιστικό σε ενιαίο χώρο, μπάνιο και πλακόστρωτη βεράντα με κήπο. Επιπλέον ανέσεις: στερεοφωνικό CD player.

Superior bungalows seaview (bungalows με θέα θάλασσα) και κοινή θερμαινόμενη πισίνα (2-3 Bungalows μοιράζονται μια πισίνα) Βρίσκονται στους Kήπους του ξενοδοχείου στη 2η και 3η σειρά από την θάλασσα. Αποτελούνται από μια κρεβατοκάμαρα με ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι, ένα μπάνιο με WC ξεχωριστά, και μια πλακόστρωτη βεράντα με κήπο και κοινή πισίνα . Επιπλέον ανέσεις: στερεοφωνικό CD player.

Elite Club

 • 3 Οικογενειακές  Σουίτες θέα Κήπο με κοινή θερμαινόμενη πισίνα 
 • 9 Superior Μπαγκαλόους μπροστά στη θάλασσα με κοινή θερμαινόμενη πισίνα
 • 3 Executive Bungalow Σουίτες θέα θάλασσα
 • 4 Junior Bungalow Σουίτες μπροστά στη θάλασσα με κοινή θερμαινόμενη πισίνα

Family Suites Gardenview( Οικογενειακές σουίτες θέα κήπο) και κοινή θερμαινόμενη πισίνα Βρίσκονται στο ισόγειο της νέας πτέρυγας του ξενοδοχείου, προσφέροντας θέα κήπο. Αποτελούνται από μια μεγάλη κρεβατοκάμαρα κι ένα καθιστικό σε ενιαίο χώρο, ένα μπάνιο και ιδιωιική βεράντα με κοινή πισίνα. Μερικά δωμάτια διαθέτουν δύο μπάνια. (3 Σουίτες μοιράζονται μια πισίνα). Επιπλέον ανέσεις: στερεοφωνικό CD player και μικρή τηλεόραση στο μπάνιο.

Superior bungalows seafront (bungalows μπροστά στη θάλασσα), και κοινή θερμαινόμενη πισίνα Βρίσκονται στην πρώτη σειρά πολύ κοντά στη θάλασσα και προσφέρουν πανοραμική θέα στον κόλπο του Μεραμβέλου. Αποτελούνται από μια κρεβατοκάμαρα με ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι, ένα μπάνιο και μια πλακόστρωτη βεράντα με κήπο με κοινή πισίνα. (2 ή 7 Bungalows μοιράζονται μια πισίνα) Επιπλέον ανέσεις: στερεοφωνικό CD player.

Executive Bungalow Suites Seaview (Executive bungalows σουίτες θέα θάλασσα) Βρίσκονται στον κήπο του ξενοδοχείου, κοντά στη πισίνα κι έχουν μερική θέα προς την θάλασσα. Περιλαμβάνουν μια κρεβατοκάμαρα με μεγάλο κρεβάτι, ένα ξεχωριστό καθιστικό, ένα μοντέρνο μπάνιο με υδρομασάζ, ένα WC με ντουζιέρα και πλακόστρωτη βεράντα με κήπο. Μερικές απ' αυτές διαθέτουν έπιπλο πολυκουζίνας στο καθιστικό. Επιπλέον ανέσεις: στερεοφωνικό CD player και μικρή τηλεόραση στο μπάνιο.

Junior Bungalow Σουίτες μπροστά στη θάλασσα με κοινή θερμαινόμενη πισίνα Βρίσκονται στην πρώτη σειρά πολύ κοντά στη θάλασσα. Περιλαμβάνουν μια κρεβατοκάμαρα με μεγάλο κρεβάτι, ένα ξεχωριστό καθιστικό, ένα μοντέρνο μπάνιο με υδρομασάζ και ατμόλουτρο, ένα WC με ντουζιέρα και πλακόστρωτη βεράντα με κήπο και κοινή πισίνα μαζί με ένα bungalow που βρίσκεται ακριβώς δίπλα κι επικοινωνούν μεταξύ τous με ενδιάμεση εξωτερική πόρτα. Τα δύο bungalows, μπορούν να ενοικιαστούν ανεξάρτητα το ένα από το άλλο. Επιπλέον ανέσεις: στερεοφωνικό CD player και μικρή τηλεόραση στο μπάνιο.

Silver Club

 • 3 Μεσογειακές Βίλες, με ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα
 • 3 Ιδιωτικές Οικογενειακές Κατοικίες με ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα

Luxury Suites Front Sea view (Σουίτες Πολυτελείας μπροστά στη θάλασσα), και κοινή θερμαινόμενη πισίνα Βρίσκονται σιην πρώτη σειρά πολύ κοντά στη θάλασσα και προσφέρουν πανοραμική θέα στον κόλπο του Μεραμβέλου. Αποτελούνται από μια κρεβατοκάμαρα με ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι, ενιαίο καθιστικό χώρο, ένα μπάνιο με υδρομασάζ και μια βεράντα με κήπο και κοινή πισίνα. 4 Σουίτες μοιράζονται μια πισίνα Επιπλέον ανέσεις: στερεοφωνικό CD player και μικρή τηλεόραση στο μπάνιο. Για οικογένειες υπάρχει η δυνατότητα δωματίων που επικοινωνούν με ενδιάμεση εξωτερική πόρτα.

Mediterranean Villas Front Seaview with private heated swimming pool (Μεσογειακές Bίλες, μπροστά στη θάλασσα με ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα). Βρίσκονται στην πρώτη σειρά από τη θάλασσα. Αποτελούνται από μια κρεβατοκάμαρα, ένα καθιστικό, ένα μοντέρνο μπάνιο με υδρομασάζ και ατμόλουτρο, ένα WC με ντουζιέρα και μια βεράντα με ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα με υδρομασάζ. Όλες οι σουίτες έχουν πανοραμική θέα στο κόλπο του Μεραμβέλου. Επιπλέον ανέσεις: μεγάλη τηλεόραση στο καθιστικό με DVD μικρή τηλεόραση στο μπάνιο, στερεοφωνικό CD player και συσκευή τηλε-μηνυμάτων (φαξ).

Exclusive Club

 • 1 Προεδρική bungalow σουίτα μπροστά στη θάλασσα, με ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα
 • 1 Penthouse σουίτα με 3 κρεβατοκάμαρες και πανοραμική θέα στη θάλασσα
 • 1 Grand bungalow σουίτα μπροστά στη θάλασσα, με ιδιωτική πισίνα και 2 κρεβατοκάμαρες
 • 1 Palace σουίτα θέα θάλασσα, με ιδιωτική πισίνα και γυμναστήριο

Presidential Bungalow Σουίτα μπροστά στη θάλασσα(Προεδρική bungalow σουίτα), με ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα. Αποτελείται από δύο oρόφους και βρίσκεται μπροστά στην παραλία, πάνω στην θάλασσα. Στο ισόγειο υπάρχει ένα μεγάλο, ευρύχωρο καθιστικό με χώρο τραπεζαρίας, ένα μπάνιο και μεγάλη βεράντα με ιδιωτική πισίνα. Στον πρώτο όροφο υπάρχει μια μεγάλη κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι και τζάκι, ένα δωμάτιο-γκαρνταρόμπα, ένα μπάνιο με μπανιέρα υδρομασάζ και ατμόλουτρο, κι ένα μπαλκόνι. Χαρακτηριστικό πλεονέκτημα αυτής της σουίτας είναι οι τζαμαρίες που την περιβάλουν και προσφέρουν πανοραμική θέα στην θάλασσα.Επιπλέον ανέσεις: μεγάλη τηλεόραση στο καθιστικό με DVD, CD player, συσκευή τηλεμηνυμάτων-φαξ και μικρή τηλεόραση στο μπάνιο.

The Penthouse Suite with panoramic seaview (σουίτα με τρεις κρεβατοκάμαρες και πανοραμική θέα), 250 τ.μ. Βρίσκεται στον 4ο όροφο της νέας πτέρυγας και αποτελείται από τρεις κρεβατοκάμαρες, ένα σαλόνι, ένα σαλόνι με τραπεζαρία και κουζίνα, καθώς επίσης 3 μπάνια με υδρομασάζ και ατμόλουτρο. Η μεγάλη βεράντα προσφέρει πανοραμική θέα npos την θάλασσα και στην γύρω περιοχή του κόλπου του Μεραμβέλου.Επιπλέον ανέσεις: μεγάλη ψηφιακή τηλεόραση & DVD, DC player, μικρή τηλεόραση στα μπάνια, ηλεκτρονικό υπολογιστή και φαξ.

The Grand Suite with private pool on the Seafront Edge (bungalow σουίτα μπροστά στη θάλασσα, με ιδιωτική πισίνα και 2 κρεβατοκάμαρες)  Βρίσκεται στην πρώτη σειρά από τη θάλασσα. Αποτελείται από δύο ξεχωριοτές βίλλες. Η πρώτη διαθέτει μια κρεβατοκάμαρα κι ένα καθιστικό σε ενιαίο χώρο, ένα μοντέρνο μπάνιο με υδρομασάζ και ατμόλουτρο, ένα δωμάτιο-γκαρνταρόμπα. Η δεύτερη βίλλα διαθέτει μια κρεβατοκάμαρα, ξεχωριστό καθιστικό κι ένα μοντέρνο μπάνιο με υδρομασάζ. Και οι δύο βίλλες οδηγούν σε μια μεγάλη βεράντα με ιδιωτικό κήπο και ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα με υδρομασάζ. Προσφέρει πανοραμική θέα στο κόλπο του Μεραμβέλου. Επιπλέον ανέσεις: μικρή τηλεόραση στο μπάνιο, μεγάλη ψηφιακή τηλεόραση με DVD, στερεοφωνικό CD player, ηλεκτρονικό υπολογιστή και συσκευή τηλεμηνυμάτων (φαξ).

Palace Suite with private pool & Gym Room (σουίτα με ιδιωτική πισίνα & γυμναστήριο), 162 τ.μ. Βρίσκεται στην 2η σειρά από την θάλασσα, προσφέροντας πανοραμική θέα στον κόλπο του Μεραμβέλου. Αποτελείται από ένα καθιστικό με τραπεζαρία, κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, 2 κρεβατοκάμαρες, ιδιωτικό γυμναστήριο με μοντέρνα όργανα γυμναστικής. Επιπλέον ένα μοντέρνο μπάνιο με υδρομασάζ και ατμόλουτρο, ένα WC με ντουζιέρα. Οι βεράντες οδηγούν σε μια ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα με υδρομασάζ καθώς και σε μεγάλο ιδιωτικό κήπο, με ιδιωτική πρόσβαση στη θάλασσα. Επιπλέον ανέσεις: μικρή τηλεόραση στο μπάνιο, στερεοφωνικό CD player, μεγάλη ψηφιακή τηλεόραση και συσκευή τηλεμηνυμάτων (φαξ).

Παροχές

Υπηρεσίες Ξενοδοχείου

Ιατρική Φροντίδα
Αγορές/Καταστήματα
Κέντρο Ομορφιάς & Υγείας
Spa/Θαλασσό
Διασκέδαση/Ψυχαγωγία
Φύλαξη Παιδιών
Φροντίδα Παιδιών
Αθλήματα σε κοντινή απόσταση
Χώρος Στάθμευσης
Υπηρεσίες Πάρκιγκ
Δεν επιτρέπονται κατοικίδια
Bar
Καφετέρια/ Snack Bar
Πρόσβαση στο Διαδύκτιο
24 ώρες εξυπηρέτηση δωματίου
Εστιατόριο
Πισίνα
Γυμναστήριο
Αθλήματα
Συνεδριακές Αίθουσες
Πλυντήριο/ Στεγνό Καθάρισμα
Εσωτερική Πισίνα
Κιόσκι Εφημεριδών
Τζακούζι
Γκουρμέ Εστιατόρια
Εσωτερική Θερμαινόμενη Πισίνα
Μασάζ
Χαμάμ
Ελικοδρόμιο
Σολάριουμ
Πανοραμική Θέα
Παραλία σε Kοντινή Aπόσταση
Κήπος
Πολιτισμικά και Καλλιτεχνικά γεγονότα
Βόλεϊμπόλ
Ιστιοσανίδα
Μπιλιάρδο
Συνεχή Δρομολόγια
Διαθέσιμα Γιότ για νοίκιασμα
Λιμουζίνα
Σταθμός Λεωφορείων σε κοντινή απόσταση
Φέριμποτ
Dining Area
Sitting Area
Play Area
Telephone
Television
BBQ
Ατμόλουτρο
Ιδιωτικό Γυμναστήριο
Μπάνιο με ντούζ ή μπανιέρα
Στεγνωτήρας Μαλλιών
Μπουρνούζι & Παντόφλες
Ξεχωριστό Ντούζ
Πισίνα
Δορυφορική Τηλεόραση
Δορυφορική Τηλεόραση με μεγάλη οθόνη
Τηλεόραση & Ηχοσύστημα
Βιντεοπαιχνίδι
Σύστημα Μουσικής
Καφετιέρα
Μίνι Μπαρ
Χαμάμ
Koυζινάκι
Χρηματοκιβώτιο
Κλιματισμός
Κεντρική Θέρμανση
DVD
Καταδυτικό Κέντρο
Conference
Ιδιωτική Εξωτερική Πισίνα
Σάουνα
Γήπεδο Τέννις
Επιχειρηματικό Κέντρο/Υπηρεσίες
VIP Υπηρεσίες
Δοκιμή Κρασιού
Θαλάσσια Αθλήματα
Δραστηριότητες για Παιδιά
Wi-Fi

Δωμάτια

Μπάνιο με ντούζ ή μπανιέρα
Στεγνωτήρας Μαλλιών
Μπουρνούζι & Παντόφλες
Δορυφορική Τηλεόραση
Σύστημα Μουσικής
Μίνι Μπαρ
Χρηματοκιβώτιο
Κλιματισμός
Telephone

Παροχές συνεδριακού χώρου

Μικρόφωνα
Κάμερα
Η/Υ-Εκτυπωτής
Προβολέας LCD
Πίνακας Χαρτογράφησης
Προβολέας Διαφανειών
Φωτοτυπικό

Τύπος διαμονής

Resort
Conference
Hotel
Bungalows
Suites
Villa/s

Chain

The Leading Hotels of the World
The Concorde Hotels

Property Class Type

Cabin or bungalow
Conference center
Health spa
Holiday resort
Meeting/Convention
Resort
Villa
Suites

Υπηρεσίες

 • Αμμώδεις παραλίες με ομπρέπες και ξαπλώστρες
 • Πλήρες Κέντρο θαλάσσιων σπορ, καταδύσεις, ιστιοπλοΐα, ψάρεμα, σκι, ιστιοσανίδα
 • Εξωτερική πισίνα με Θαλασσινό νερό
 • Εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με γλυκό νερό
 • Εξωτερική παιδική πισίνα με γλυκό νερό
 • Παιδική χαρά και πλήρες πρόγραμμα απασχόλησης παιδιών
 • Καταπράσινοι κήποι με μονοπάτια για περιπάτους
 • Πέντε γήπεδα τένις , με χώμα και συνθετικό γρασίδι
 • Γήπεδα Μπάσκετ και Βόλει
 • Επιτραπέζιο Τένις και μπιλιάρδο
 • Σαλόνι για Bridge
 • Καταστήματα (μπουτίκ με επώνυμα ρούχα, χρυσοχοείο, σουβενίρ, περίπτερο και μίνι μάρκετ)
 • Εκδρομές σε αξιοθέατα και Γραφείο ταξιδιωτικών πληροφοριών
 • Εκδηλώσεις; Ελληνική Βραδιά, Ψαροβραδιά ή Βραδιά BBQ
 • Υπαίθριο Αμφιθέατρο για ταινίες και εκδηλώσεις
 • Πολυτελή μεταφορά από/προς το Αεροδρόμιο
 • Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων
 • Express Check In / Express Check Out
 • Room Service όλο το 24ώρο
 • Κέντρο Υγείας & Ομορφιάς
 • Γυμναστήριο
 • Babysitting
 • Γραμματειακή Υποστήριξη

Κάποιες από τις ανωτέρω υπηρεσίες, χρεώνονται

Ιδιωτικές ή οργανωμένες εκδρομές σε ιστορικά μέρη ανακαλύπτοντας τις ομορφιές της αρχαίας και σύγχρονης Kρήτης όπως το περίφημο παλάτι της Κνωσσού, τον αρχαιολογικό χώρο Μαλίων ή Φαιστού κλπ.

Το ολοκαίνουργιο Crete Golf Club, μοναδικό στην Κρήτη γήπεδο με 18 τρύπες, βρίσκεται μόνο 40 χλμ. από το Elounda Beach μέσα σε ένα φυσικό περιβάλλον, τέλειας αρμονίας προσφέροντας άρτιες προδιαγραφές σχεδιασμένες με διεθνή πρότυπα και πληροί τις απαιτήσεις των golfers.

Ιατρείο λειτουργεί εντός του ξενοδοχείου 7 ημέρες την εβδομάδα, ενώ το νοσοκομείο απέχει μόνο δέκα λεπτά.

Κάτοχοι της Γαλάζιας Σημαίας, δείγμα απόλυτης καθαριότητας των νερών.

Οι πισίνες  τηρούν τις διεθνείς προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής. 

Εστίαση

Στα πολυβραβευμένα  εστιατόρια με τη μαγευτική θέα στη θάλασσα, οι φιλοξενούμενοι  μπορούν να απολαύσουν μοναδικές γεύσεις της ελληνικής και διεθνούς κουζίνας με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Στο εστιατόριο Αρετούσα, γευθείτε υπέροχες Ελληνικές & Διεθνείς Σπεσιαλιτέ, απολαμβάνονται μοναδική θέα στη θάλασσα.

Στο παραθαλάσσιο εστιατόριο Αριάδνη μπορείτε να απολαύσετε αυθεντικούς ελληνικούς μεζέδες σε ένα παραδοσιακό περιβάλλον.

Εστιατόριο Θάλασσα στην άκρη της θάλασσας για αξέχαστες γαστριμαργικές θαλασσινές απολαύσεις.

Στο Gourmet εστιατόριο Διόνυσος μπορείτε να απολαύσετε γεύσεις και κρασιά από όλο τον κόσμο σε ένα περιβάλλον διακριτικής ποπυτέλειας και άψογου σέρβις. Περάστε μοναδικές ρομαντικές στιγμές με τη συνοδεία ζωντανής μουσική (Elounda Beach Hotel).

Το εστιατόριο Blue Lagoon προσφέρει αφενόν, γευστικές εξωτικές πολυνησιακές εμπειρίες, αφετέρου Sushi Bar, σε ένα μαγευτικό περιβάλλον μπροστά στη θάλασσα (Elounda Beach Hotel).

Sail-InN Bar πάνω στην παραλία, για δροσιστικά ποτά και ελαφριά γεύματα κατά τη διάρκεια του μεσημεριού, ενώ αργότερα την ημέρα απολαμβάνετε το κοκτέιλ σας και αξέχαστα ηλιοβασιλέματα δίπλα στο απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου.

Poseidon Bar δίπλα στην κεντρική πισίνα του ξενοδοχείου με ποικιλία τροπικών κοκτέιλ, χυμών και σνακς.

Erato Lobby Bar στο άνετο και ήρεμο περιβάλλον του κεντρικού κτιρίου με την συνοδεία πιάνου για το απογευματινό σας απεριτίφ ή το βραδινό σας ποτό μετά το δείπνο. 

 
 

Τηλέφωνα:

+30 2810 300330
+30 2810 220088

Φαξ:
+30 2810 220785
 

Διεθνές Κέντρο Κρατήσεων

Τηλέφωνα:
+30 2810 382750


Φαξ:
+30 2810 333224